Геят иска да си ходи, лъснаха секс истини в къщата

Победителят в Big Brother взима 50 000 лв., ама надали
21 авг 2015 10:30, Александър Попов
59
Геят иска да си ходи, лъснаха секс истини в къщата
Снимка: Big Brother

Петима души ще се борят за оставане в къщата на Big Brother. Това стана ясно след първите номинации в шоуто. Приказливият Братухчев и брокерът Кирил бяха посочени от биг боса - Кристиян, а след гласуването на съквартирантите към тях се присъединиха самият Кристиян, Пламен и Богданов.

Още по темата

Геят получи и нов удар, след като му отнеха правото да ръководи живота в затвореното пространство. Той се забърка в скандал и с Валери Божинов, който се зарече да докара нещата до съд, независимо от поднесените извинения от страна на Нова тв.

Изрусеният селянин пък сам пожела да напусне, като посочи съвсем други причини. На Кристиян му била скучна играта, другите твърде много се обичали и си пиели кафето заедно - въобще скучнотия. А той искал нещо динамично, да има скандали и интриги.

Междувременно стана ясно, че победителят в Big Brother ще се бори за голямата награда от 50 000 лева, но цялата сума ще бъде мираж. Защото при всяко нарушение на участниците ще се отнема от нея, а първата глоба от 1000 лева вече е факт, след като Богданов и Цветелин говориха за номинации.

Същевременно Big Brother даде шанс на съквартирантите да си спечелят течаща вода от външния душ. Цената на тази екстра обаче беше висока - тяхното откровение.

Братухчев призна, че многократно е изневерявал на жена си. Всъщност той бил правил секс с жените, нищо повече и съпругата му знаела за похожденията му. "Никога не съм изоставял жена си, това не са изневери", защити се любовчията.

Богданов пък мачкал чаршафите със семейство срещу заплащане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Big Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това новинарски сайт ли е? Как може да използвате думи като 'Изрусеният селянин'??????????
34
2
 
4
 
! Отговори
za преди 8 години
Оня с папионката, вмести да ми се показва само по коктейли, трябва веднага да спре това извратено предаване, а на Ники Кънчев да се забрани да си практикува професията поне 5 години.
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На кой му пука за тази простотия? Не съм гледал нито една серия. Нямам и намерение да гледам.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
събрани банда олигорени .......
31
2
 
18
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Гей до гея, *** до простака. На тях пък се диви *** ***.
30
6
 
5
 
! Отговори
s преди 8 години
"Геят" си има име.
29
2
 
11
 
! Отговори
прав преди 8 години
Няма ли най на края да свърши тоя брадър?
28
2
 
42
 
! Отговори
бай Кольо преди 8 години
Това не може да е истинска извадка от обществото, защото в България все още има истински хора, колкото и малко да са останали. Показват ни тези индивиди за да ни убедят, че всички са такива. Срам и позор и за участниците и за телевизията. Без Нова ТВ занапред.
27
2
 
12
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Кога свършва ,или е като с мобилен оператор безсрочно
26
12
 
10
 
! Отговори
I think преди 8 години
Защо не погледнете на Биг брадър като на едно умалено, погледнато под лупа отражение на нас самите, като личности и общество. Всичките персонажи си ги има навсякъде и по много. Не забравяйте ,че Биг брадър ни показва това, което иска и може да изманипулира общественото мнение според това, какъв образ ще създаде на един човек. Всъщност Биг брадър е лаборатория за изучаване на манипулацията , както върху отделния човек ,така и върху цялото общество.И умната ,че наближават избори :)
25
4
 
40
 
! Отговори
РУМИ преди 8 години
Какви са тия участници гейове стриптизьорки отврат от подпухнали от силикон устни и татуирани индивиди ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИНА СРАМ И ПОЗОР КАКВО МОГАТ ДА НИ ПОКАЖАТ ПОРНОГГРАФИЯ АКО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ СМЯТА ЗА ПОРЯДЪЧНА МЕДИЯ БИ ПРЕКРАТИЛА ТОЗИ ЦИРК И НИ ПОКАЖЕ ТРУДОЛЮБИВИЯ ЧЕСТЕН БЪЛГРИН А НЕ ТАЯ ***
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човек каквото сам си направи...
23
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наградата на финала ще бъде около 180 лв. и 54 ст.
22
1
 
6
 
! Отговори
Н. Генов преди 8 години
До ГошуВярно, лъжци - само дето хич не са от класа... :) :) :)
21
2
 
20
 
! Отговори
йй преди 8 години
Мизерия...
20
1
 
85
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
Всички уж голяма работа - един завършил 2 висшета в Англия и САЩ, брокер на Уострийт, другият строителен бизнесмен с голям уж бизнес, третата пък собствен ресторант и тату студио в Швеция имала, демек все успели хора, пък се излагат като кифладжии за някакви си мизерни 50 000 лева. Ха-ха-ха, за мен тези са лъжци от класа
19
1
 
8
 
! Отговори
yan преди 8 години
До БрадватаНаправил съм го от няколко години - за НОВА и Босфор тв. И съм много добре.
18
4
 
5
 
! Отговори
Ти преди 8 години
и защо ми триеш коментарите като е точно така?
17
0
 
35
 
! Отговори
Явор преди 8 години
Олио да ги попари всичките ....
16
4
 
37
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 8 години
Направо си е много съмнителен тоя...Правил тройка със семейство...Бе кой мъж ще извика друг мъж да *** жена му....?Викнал го е някой яко потентен, дето и мъжко му се поебва...Да докато си почива жена му... да има къде да дълбае пневматичния чук...